Wear your attitude! Mm. manga, anime, roolipelit & online-pelit

Tietoa meistä

Paitapaino Genrewear on Espoossa toimiva suomalainen tekstiilipaino / kampanjanappien valmistusyritys.

 

Suunnittelemme ja painamme omaa mallistoamme, joka keskittyy lähinnä mangaan, animeen, roolipelaajiin, online-pelaajiin, retroon ja vintageen. Meidät löytääkin useista alan tapahtumista ja messuilta.

 

Itse valmistamiemme tuotteiden lisäksi maahantuomme alaan sopivaa tavaraa. Myymme omaa mallistoamme tapahtumissa ja messuilla. Toimitilamme eli paitapainomme sijaitsee Olarissa Espoossa. Meillä ei ole myymälää Genrewear/Genrecheer-mallistolle.

 

Olemme kiinnostuneet valikoimassamme olevien tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Myymme vain laadukkaita tekstiilejä ja painovärejä, joita on testattu jo tehtailla valmistajien toimesta – ja todettu hyviksi myös ihan käytännössä, oman kokemuksen pohjalta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

Toimitilamme sijaitsee Espoon Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Porukkapaidan, Designtukun, Rintanapin ja Designia Oy:n tilauksissa palvelemmekin mielellämme yritysasiakkaita/kimppatilaajia myös toimistollamme. Muistathan varata tapaamisajan! Huomaathan, että meillä ei ole kuluttajamyymälää!

 

Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Palvelemme suurten ja pienten yritysasiakkaiden lisäksi mielellämme myös yhdistyksiä ja yksityisasiakkaita. Pitämällä tuotannon talon sisällä varmistamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla.

 

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean brändituotteen valinnasta.

Meiltä saat monipuoliset ratkaisut brändäystarpeisiisi! Myymme painamattomia ja painettuja vaatteita ja liikelahjoja sekä valmistamme tilauksesta rintanappeja.

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.

Genrewear.fi  •  asiakaspalvelu(ä)genrewear.fi  •  Genrewear kuuluu Designia Groupiin designiagroup.fi  •  Käynnit ajanvarauksella.

Meiltä saat monipuoliset

ratkaisut brändäystarpeisiisi!